Panoráma Wellness Apartman Hotel standard csomagajánlatok


Töltse hétvégi pihenését Hajdúszoboszlón
mini_apartman_panorama_wellness_apartman_hotel.jpgSzeretné kipihenni a hétköznapi robot fáradalmait, a stresszes helyzeteket pedig felváltaná relaxálásra és energetizálásra? A Panoráma Wellness Hotel ajánlata: egy hajdúszoboszlói, két éjszakás pihenés biztosító csomag, mely 2016-ban a hétvégi időszakokra biztosít pihenési lehetőséget.


Töltsön el néhány kényeztető napot
Lépjen ki pár napra Ön is a monoton hétköznapokból! Töltsön el néhány kényeztető napot Hajdúszoboszlón, a Panoráma Wellness Apartman Hotelben!


Pihenés és lazítás
superior_apartman_panorama_wellness_apartman_hotel.jpgSzállodánk 4 éjszakás ajánlata mindazok számára megfelelő, akik egy kicsit szeretnének elvonulni a világ zajától és nyugodt csendes környezetben egy kis masszázzsal fűszerezve szeretnének regenerálódni.


Töltődjön fel a Panoráma Hotel vendégeként
gyermekmedence_panorama_wellness_apartman_hotel.jpgSzállodánk hét éjszakás standard csomagja kellemes kikapcsolódást kínál vendégeink részére, mely ideje alatt megismerheti híres üdülővárosunkat, kipróbálhatja a gyógyvíz nyújtotta gyógyulási lehetőségeket


Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás