Klíma szereléssel együtt

A klíma vásárlás okozhat fejfájást és nem várt nehézségeket főleg a nemrég életbe lépett klíma értékesítési szabályozások miatt. A rendelet szerint nem vásárolhatunk addig klímát, amíg nem rendelkezünk a beszerelést végző vállalkozás által kiállított és hitelesített telepítési tanúsítvánnyal.
Ez azt jelenti, hogy először szerelőt kell szerezni, majd megvásárolni a klímát és majd csak ezek után tudunk beszerelési időpontot egyeztetni szintén a beszerelést végző szakemberrel.

Weboldalunkon az értékesített klíma szereléssel együtt is kínálunk. Ez annyit tesz, hogy a webáruházban leadott rendeléskor  felvesszük önnel a kapcsolatot, egyeztetünk egy Önnek megfelelő időpontot a a beszerelésről és szerelőink házhoz mennek a készülékkel, valamint a hitelesített telepítési tanúsítvánnyal. Sokkal egyszerűbb, ugye?
Oldalunkat böngészve megtalálja a legelterjedtebb klíma típusokat, az oldalfali split és multi-split rendszereket és ezek árazása már tartalmazza a beszerelési költséget is. Tehát a feltüntetett árak már végösszegnek számítanak így sokkal egyszerűbb kiszámolni a költségvetést klíma vásárláskor.

A klíma szereléssel együtt, mely tartalmazza a csövezést és bekötést 3 folyóméterig, a kül-, és beltéri egységet felszerelését 3 méteres magasságig valamint egy faláttörést, mely vasbeton esetén 20cm, tégla esetén maximum 40cm. Ha Ezen kritériumok teljesülnek, akkor a beszerelés felár mentes, azonban ezen felül felárat szabunk ki, melyet belekalkulálunk a végösszegbe. A felár részleteiről természetesen előre tájékoztatjuk!

 

 

 

 

Likes:
0 0
Megnézték:
464
Kategória
Szolgáltatások