Légifelvétel Hajdúszoboszlóról, Panoráma Wellness Apartman Hotel, HajdúszoboszlóGyógy-és fürdőturizmusáról méltán híres Hajdúszoboszló. A fürdőváros értékei azonban nem merülnek ki ennyiben. Híres emberek kezei nyomán alakult ki a több száz éves város jelenlegi arculata. Ismerje meg Hajdúszoboszló rövid történetét, legfontosabb nevezetességeit! Érdemes a nyaralás egy napját arra szánni, hogy a régi kor emlékeit felidézve, megismerje a jelenlegi fürdőváros egykori arcát.


A hajdúszoboszlói gyógyfürdő első vendégei, Panoráma Wellness Apartman Hotel, HajdúszoboszlóA Hajdúszoboszló alatt található gyógyvízre a véletlen folytán akadtak a kutatók. A hajdúszoboszlói gyógyfürdő egykori területén valami egészen más után kutattak az 1920-as évek elején. Ismerje meg a hajdúszoboszlói gyógyvíz történetét. Tudjon meg többet arról, hogy milyen ásványi összetevőknek köszönheti a termálvíz csodás gyógyító hatását.


A hajdúszoboszlói gyógyfürdő külső termálmedencéi, Panoráma Wellness Apartman Hotel, HajdúszoboszlóA Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő jótékony hatású gyógyvizével méltán vívta ki a "Reumások Mekkája" nevet. A gyógyvíz jótékonyan hat a legkülönfélébb megbetegedésekre, egészségügyi problémákra. Ezért népszerű célpontja a gyógyulni vágyóknak Hajdúszoboszló, azon belül is a négycsillagos Panoráma Wellness Apartman Hotel.


A hajdúszoboszlói Strand és Aquapark különböző típusú medencékkel várja kedves vendégeit. Itt minden fürdőző álma teljesül! Mindenki kedvence a hullámmedence, a pálmafákkal övezett mediterán tengerpart és a strand röplabda pálya. Míg a gyermekek az élménymedencében felállított állat figurák árnyékában pancsolnak, addig a szülők a ligetes parkból figyelhetik csemetéiket. A feszített víztükrű versenymedencében lerótt hosszok után regenerálódjon párjával a termálvizes gyógymedencékben.


Harangház, Panoráma Wellness Apartman Hotel, HajdúszoboszlóHajdúszoboszló egész évben színes programok sorával várja az ide látogatókat. Minden hónap tartogat valamilyen érdekes kultúrális rendezvényt a vendégeknek, így a fürdőzés után sem unatkozhat a család. Legaktuálisabb őszi programjaink (Európai Borlovagrend Avatási ünnepség, Bioétel-és Borfesztivál, régiségvásár, siklóernyős világkupa-futam, ejtőernyős formaugró verseny és hasonló érdekes sportesemények) minden korosztály számára felejthetetlen pillanatokat nyújtanak.Hortobágyi Kilenclyukúhíd, Panoráma Wellness Apartman Hotel, HajdúszoboszlóHa Hajdúszoboszlón tölti szabadságát, érdemes a környék látnivalóira is időt szentelni. Hajdú-Bihar megye közel száz települése számos ritka és értékes látnivalót kínál a turisták számára. A múlt emlékeit őrző múzeumok, épületek sora várja az érdeklődőket.


Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás