Esküvői Dj

Régóta nagy kérdés a házasulók körében, hogy zenekart vagy Dj-t kérjünk fel az esküvőre. A régi, igazi lakodalmas zene kedvelői mindig is a zenekarra esküdtek, a modern zenék rajongói inkább esküvői DJ-t fogadnak. Ez akár költséghatékony megoldásnak is bizonyulhat, de miért is?

Az esküvői Dj-k, mint minden szakma képviselői, elég sokfélék. A kezdő, számla nélkül dolgozótól egészen a profi, több százezres lemezlovasig. Persze egy kezdő is csinálhat hatalmas bulit és sajnos csalódhatunk a vérprofikban is. Ezért, mivel általában hosszabb idő áll rendelkezésre a szervezésben, tájékozódjunk. Menjünk el fellépésekre, kérjünk tanácsot azoktól az ismerősöktől, akik már túl vannak a lagzin. Ismerjük meg a választott lemezlovas stílusát, hogy egyáltalán passzol-e a mi zenei ízlésünkkel.

A legtöbb DJ nagyon rugalmas a zeneválasztás tekintetében, kiköthetjük milyen zenéket szeretnénk hallani, melyek azok, amelyek semmilyen körülmények közt se szerepeljenek. A fejekben még az él, hogy a Dj monoton gépzenét játszik, de egy esküvői DJ esetében sokkal szélesebb szolgáltatásokról beszélünk.

A zenék eredeti minőségben szólalnak meg, nincs rossz hangnem vagy fals hang, végig a legjobb minőséget kapjuk a pénzünkért. A lemezlovasok végtelen repertoárral rendelkeznek, könnyedén teljesítik a hirtelen jött vagy előre megbeszélt kívánságokat is. Legyen szó a szertartásról, a vacsoráról vagy a lakodalomról, mindig az oda illő zenék fognak szólni, nincsenek üres járatok. Mivel hazai és nemzetközi zeneszámok is elhangozhatnak, a külföldi vendégek is jobban érzik magukat.

Ami még az esküvői DJ alkalmazása mellet szól, hogy nemcsak a zenét szolgáltatja. Több Dj ceremóniamesteri feladatokat is ellát, így kettőt üthetünk egy csapásra. Ezen felül saját fény és hangtechnikával dolgoznak, ami tovább emeli a rendezvény hangulatát.

Amikor DJ-t keresünk, az árajánlatoknál kalkuláljuk bele, hogy nemcsak a konkrét lakodalmon töltött munkaórát fizetjük meg. A lemezlovas áraiban megfizetjük a több év tapasztalatot, a technikát, az előkészületeket és a lakodalom utáni teendőket is. Így ne sajnáljuk a pénzt egy kicsit drágább, de profi DJ-re.

Ha jó esküvői DJ-t keresel, nézd meg ajánlatunkat!

Likes:
0 0
Megnézték:
294
Kategória
Szolgáltatások