Ajándék páros karkötő a szerelem szimbólumaként

Az ember életében nagyon emlékezetes az a nap, amikor megismerkedik élete szerelmével. Gyakran hosszú az út, amíg rátalálunk arra a személyre, akivel végül úgy döntünk, hogy leéljük az életünket vagy legalább szoros kapcsolatot kezdünk el ápolni. Néha már fiatalon sikerül elhatározásra jutnunk a jövőnk ezen részével kapcsolatban. Egy ilyen jeles esemény évfordulója alkalmával a páros karkötő tökéletes ajándéknak minősül. De nem ám akármilyen kivitelről van szó, hanem egyedi mintával, dátummal, névvel érdemes ellátni még átadás előtt az alapból is sajátos külsővel rendelkező terméket. Az arrowshop.hu oldalon többféle medál közül lehet választani, de egyértelműen a szív formájú lehet az, ami a páros karkötő ideális szimbóluma.

Ami pedig a továbbiakat illeti, már csak rajtunk múlik. Igényre szabottan történik meg a gravírozás. A nemesacél medál, jól bírja az idők próbáját. A felületkezelés jellegét tekintve szálrahúzással készült kivitelről van szó, aminek előnye, hogy a nehezebben látszanak meg rajta a felszíni finom karcok. A páros karkötő többféle bőr szíjjal rendelhető, amik bármilyen vastagságú csuklóhoz hozzáigazíthatók.

Egy örökre szóló ajándék ez, amit kár lenne kihagyni. Amikor még túl korán van a gyűrűhöz, de szeretnénk igazán emlékezetessé tenni az alkalmat, akkor a páros karkötő átnyújtás nem kevesebb örömet fog okozni az őszintén szerelmeseknek. Egy kis odafigyeléssel, az életünket végigkísérheti a jelenléte, hogy így soha ne feledjük el, ki az, akinek mindig lesz helye a szívünkben. Történjen meg idejében a páros karkötő vásárlása, hogy biztosan elkészüljön az átadás pillanatára.

 

 

Kategória
Szolgáltatások