Aqua Palace Élményfürdõ

Az Aqua Palace-ben, mint Európa legnagyobb szabadtéri strand és fürdõkomplexum részeként hamarosan megnyílik (Tervezett nyitás Március 1.) az Aqua Palace Fedett élményfürdõ Hajdúszoboszlón.

A fürdõkomplexum 1000 fõ befogadására alkalmas, területe 15000 m2, 1600 m2 vízfelülettel.
Az élményfürdõ szolgáltatásai egyedi wellness élményt nyújtanak a látogatóknak különbözõ tematikus fürdõivel,  melyek közül néhányat említenék: Gangesz fürdõ, trópusi fürdõ, mozi fürdõ stb. A családbarát jelleg is kiemelkedõ az új létesítményben, hiszen Magyarországon egyedülálló módon gyermek- és családi fürdõ (kisbabás, kisgyermekes családoknak) gyermek pihenõ, pelenkázó résszel kerül kialakításra. Az alapvetõ wellness szolgáltatások is megtalálhatóak lesznek, mint finn szaunák, gõzkamrák, infra szaunák, valamint  az egyedi igények kiszolgálására privát fürdõk igénybe vételére is lehetõség nyílik. Ezen szolgáltatásokon kívül  uszoda,  kondicionáló terem, aerobic terem, 2 squash pálya és Beauty szalon  áll a vendégek rendelkezésére. Ezen  szórakozási lehetõségeken kívül Snack bár és önkiszolgáló étterem és különbözõ masszázs szolgáltatások is a  vendég teljes kikapcsolódásához teremtik meg a feltételeket.


STRAND


Európa legnagyobb fürdõkomplexumában, egy 30 hektáros parkban található a strand, mely május 1-tõl szeptember 30-ig tart nyitva. Itt minden korosztály megtalálja a kedvére való kikapcsolódási formát. Amíg a kicsik a gyermekmedencében felállított gyermekcsúszdák és élethû állatfigurák csodálatos világába belefeledkezve pancsolnak, addig a szülõk wellnes kezelések által regenerálódhatnak, vagy a feszített víztükrû 50 métere s úszómedencében szelhetik a habokat. A nagyszülõk a jótékony hatású gyógyvizes medencékben kapcsolódhatnak ki.

Medencék
A strandon 13 medence fogadja a vizek szerelmeseit. Minden korosztály kedvére választhat a különbözõ típusú medencék közül.
A gyermekek számára élmény medencék, a legkisebbek részére gyermekmedencék biztosítják a felhõtlen szórakozást. Nekik a medencékben különbözõ
élethû játékelemekkel (vizilovak, fókák, teknõsök) és vizivárral kedveskednek.
Az úszni vágyók az 50 méter hosszú, feszített víztükrû úszómedencében dönthetik meg saját rekordjaikat.
A hullám és pezsgõ medence pedig további kikapcsolódási lehetõséggel szolgál az ide látogató vendégeknek.


Mediterrán tengerpart
A strand legnépszerûbb látványossága a pálmafákkal övezett mediterrán tengerpart. A kristálytiszta, hullámzó vizû óriásmedence homokos partján kalózhajó és világítótorony nyújt egyedülálló látványt.

Sportcentrum

Nemcsak a vizek szerelmeseinek érdemes ide látogatni. A strandon található sportcentrumban strandröplabda-, strandfoci-, streetball-, lábtenisz- és teniszpályák várják a sportolni vágyókat. Az uszoda épületében kondícionáló terem és szolárium várja a vendégeket.

Étkezés
Az önfeledt szórakozásban hamar megéhezik az ember. Szerencsére a strand területén számos vendéglátó egység és étterem kínálja finomságait. Megtalálható itt a tájjellegû ételeken túl számos európai gasztronómiai ínyencség is.


AQUAPARK

A strand területén található hazánk elsõ víziparadicsoma, a 2000-ben épült Aquapark.

Csúszdaparadicsom

Az Aquaparkban 12 méter magas indító tornyokból indulva 9 különféle csúszdapályából választhatnak a csobbanás  szerelmesei.
A legnépszerûbb kalandcsúszdák:
  • négypályás multicsúszda,
  • kamikáze,
  • hidrocsúszda,
  • fekete lyuk,
  • õrült folyam,
  • óriás csúszda,
  • big hole,
  • twister,
  • Niagara
Ezek összhossza meghaladja az egy kilométert!

Legkisebbek kedvencei

Az apróságokat minicsúszdák, a medencében álló élethû elefántok, vízivár csobogókkal,  valamint fajátszótér kápráztatja el! A nyugodtabb vízi élményekre vágyóknak a sodró folyót ajánljuk.

Az Aquaparkot külön belépõ váltása után vehetik igénybe a vendégek.
 
Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás