Részvételi feltételek


Részvételi feltételek Panoráma ClubAz akció szervezője, a Panoráma Wellness Apartman Hotel****, két fő részére egyszeri regisztrációs díj befizetése ellenében két éjszaka szállást, félpanziós ellátást, wellness használatot és egy wellness kupont biztosít.


Regisztrációs díj:
34.900  Forint / két fő/ két éjszaka hétköznap, valamint
39.900  Forint/ két fő/ két éjszaka hétvégén.


Részvételi időpontot a szálloda 2010.01.01. és 2010.03.31. közötti időszakban, a szabadon lévő helyek függvényében biztosít tágas apartmanokban.

Az akció célja a Panoráma Wellness Apartman Hotel**** törzsvendég és üdülési programjainak bemutatása, melyen a regisztráló házaspárok előre egyeztetett időpontban részt vesznek. Ennek elmulasztása esetén a regisztrációs díj helyett a szálloda napi árait kötelesek fizetni.

Időpont egyeztetés után a szervező visszaigazolást küld a résztvevőknek, melyen szerepelnek a részvétel feltételei, valamint az igénybevétel időpontja. A Panoráma Wellness Apartman Hotel**** tájékoztatja a jelentkezőket, hogy a kedvezményes akcióban egy házaspár egy alkalommal vehet részt. A szálloda fenntartja az akció feltételeinek módosítását.

Információs vonal: hétköznap 11.00 -15.00-ig: 06 52 557-478 / 401 -es mellék.

Várjuk jelentkezését!
Regisztrációs űrlap
Az Ön neve
Lakcíme
Érkezés dátuma:
Mobil telefon
E-mail cím
Válasszon csomagot!

  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás

 
     
Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás