Akciós csomagok | Nyári családi akciós ajánlat | Panoráma csomagok | Ünnepi csomagok |

Felejthetetlen Mézes Napok vagy akár több is


Együtt kettesben
apartman hajdúszoboszló"Életünk boldogsága parányi töredékekből áll össze- az apró, elfeledett csókokból és mosolyokból, egy kedves pillantásból, avagy egy szívből jövő jókívánságból." -Samuel Taylor Coleridge-
Jó kívánságaink mellé kínálunk néhány nap kellemes pihenést csendes környezetben, kiegészítve pezsgős bekészítéssel és varázs mézes testkezeléssel.


Nászút Hajdúszoboszlón
apartman hajdúszoboszlóFoglalják le a Panoráma Wellness Apartman Hotel-ben Hajdúszoboszlón nászútjukat és ígérjük, hogy emlékezetes marad. Amit kínálunk egy kellemes együttlét, egy tágas apartmanban való elhelyezéssel, svédasztalos reggelivel és vacsorával, pezsgős bekészítéssel és wellness kezelésekkel melyek elvarázsolják testüket és lelküket is.


Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás