A hotel bemutatása | Szobák, apartmanok | Szolgáltatásaink | Gasztronómia | Baba és gyermekbarát szolgáltatásaink | Rendezvények |

Gyermekszoba és baba felszerelések


Gyermekek örömére
jatszoszoba_panorama_wellness_apartman_hotel.jpgA szálloda a gyermekek részére a szálloda földszintjén gyermekjátszót biztosít. A gyermekjátszóban főszezonban (megfelelő létszám esetén) a gyermekek változatos programokon vehetnek részt óvónő szervezésében és felügyelete mellett. Az óvónő a gyermekek igényeinek megfelelően alakítja a foglalkozásokat. Részletes tájékoztatást a programokról és szervezett felügyeletről a szálloda recepcióján kaphatnak Vendégeink.


Babaágy

Biztonságban tudhatja gyermekét
babaagy_panorama_wellness_apartman_hotel.jpgMinden kedves babával utazó vendégünk részére biztonságos babaágyat biztosítunk, közvetlenül a mama ágya mellett a Panoráma Wellness Apartman Hotelben!


Babakád

Pancsolásra fel!
babakad_panorama_wellness_apartman_hotel.jpgHa babával utaznak és nem akarnak magukkal cipelni olyan nélkülözhetetlen, de nagyméretű dolgokat mint a babakád, akkor megfelelő helyen járnak. A Panoráma Wellness Apartman Hotel minden kedves vendége számára igény szerint babakádat is tud biztosítani, hogy a család kényelmesen utazhasson!


Gyermek medence

Önfeledt szórakozás garantálva!
gyermekmedence_panorama_wellness_apartman_hotel.jpgA medence építésénél az egészen kicsi és a kicsit nagyobb gyermekekre is gondoltunk. Így amíg Ön úszik a medencében, vagy napozik a parton, gyermeke biztonságban csúszdázhat, pancsolhat a gyermekmedencében.


Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás