Akciós csomagok | Nyári családi akciós ajánlat | Panoráma csomagok | Ünnepi csomagok |

Csomagajánlatok


Akciók wellness szolgáltatásokkal
apartman hajdúszoboszlóA Panoráma Wellness Hotel akciós ajánlatai között biztosan megtalálja az ideális pihenési lehetőséget! Az alapszolgáltatások a szállás és étkezés mellett, különböző idejű és hatásfokú masszázs szolgáltatásainkat féláron biztosítjuk vendégeink részére.


26.jpg
     Nyaraljon nálunk családjával!

2 fő felnőtt + 2 fő

14 év alatti gyermek részére


149.000 Ft/2+2 fő/

4 éjszaka/5nap
Panoráma Wellness Apartman Hotel standard csomagajánlatok
Apartman HajdúszoboszlóLegyen Ön is a Panoráma Wellness Hotel vendége! Pihenjen a hotel tágas apartmanjaink egyikében, kényeztesse magát kiváló wellness kezeléseinkkel. Nevünkkel azonos csomagajánlataink között kettő, négy és hét éjszakás pihenés is megtalálható.


Ünnepi csomagok

Az ünnep ami szép és örök
Panoráma ünnepi ajánlatok, Panoráma Wellness Apartman Hotel, Hajdúszoboszló"Ha az ünnep elérkezik az életedben, akkor ünnepelj egészen... Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás." (Márai Sándor)
Töltse Ön is családjával az ünnepeket a Panoráma Wellness Apartman Hotel vendégeként!Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás